verzend-en retourbeleid

Verzending

? Levertijd: circa 2-3 werkdagen 
Vragen? Stuur een mail jeanettekoekkoek@zinkracht.nl
Besteld bij Zinkracht? De pakketjes worden bij jou thuis geleverd door PostNL. Het boek past door de brievenbus. Neem voor meer informatie over de verzending van je bestelling contact op.

Retourneren

Stuur een mail jeanettekoekkoek@zinkracht.nl
Ben je niet helemaal tevreden met je bestelde artikel? Dat kan natuurlijk gebeuren. Je wordt vriendelijk verzocht je retour zo snel mogelijk na ontvangst aan te melden. Dat kan door een e-mail te sturen naar jeanettekoekkoek@zinkracht.nl. Vermeld daarin je naam, ordernummer en eventueel de reden van de retour. De retourkosten, de kosten die je hebt betaald voor het terugsturen van het product, zijn voor eigen rekening.


Retourvoorwaarden

  • Zodra je ons product hebt ontvangen, heb je 14 dagen de tijd het product te retourneren. Dat mag zonder opgave van redenen. Het herroepingsrecht verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een derde (buren e.d.), die niet vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt. 
  • Producten dienen in originele staat te zijn.
  • De verpakking mag niet beschadigd zijn en moet in originele staat worden aangeleverd.
  • De te retourneren artikelen bevatten geen gebruikerssporen

Terugbetaling

Ontvang ik al mijn betalingen terug? 
Wanneer je de overeenkomst herroept, ontvang je de betalingen die hebt gedaan, onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, terug.