In ieder mens is iets kostbaars
Dat in niemand anders is

(Martin Buber)

Samenwerkers

Mensen die mij inspireren, met wie ik graag samen ben en/ of samenwerk:

Gwen Timmer(www.praktijkparabel.nl) Begeleider van diepe persoonlijke processen, leraar voor begeleiders, expert in traumawerk.

Mark Hut(www.ruimtegeven.nl) Met aandacht en ruimte voor mensen en omgeving bouwt Mark aan organisaties om vanuit hun bedoeling te werken. Samen met Mark ontwikkel ik een leergang voor bestuurders en/of toezichthouders om vanuit volle bezieling en beheersing te werken.

Eveline Baar Met oog voor de mens en het menselijke werkt ze aan sociale innovatie en organisatievernieuwing. Schrijver van het boek “ Sterk voelen op het werk”. Samen met Eveline schrijf ik aan een nieuw boek.

Kemp van Ginkel(www.redkite.nl) Teambegeleider in hart en nieren, in alle rust ziet en brengt hij naar boven. Vertrouwenbouwer. We werken samen in opdrachten.

Louise Vinke(www.LSNK.nl) Begeleider en opsteller met een groot hart; ziet als geen ander wat nodig is. Samen met Louise geef ik opstellingsdagen voor persoonlijke en organisatievragen.

Marc Bouwmeester(www.marcbouwmeester.nl) Begeleider van mensen en organisaties om voluit te leven en te werken vanuit autonomie. Collega in vele opzichten.

Mensen aan wie ik mij schatplichtig voel:
René Scherpenisse, inspirator in de volkshuisvesting werkend vanuit zijn bedoeling; mijn partner en maatje
Els Pronk (www.blijmetmij.nu), Kindercoach, heeft kinderen vol lief en ziet wat er wel is
Jaap Voigt, levensleraar en schrijver o.a. Leven en werken in het ritme van de seizoenen
Mijn broer Henri, die er niet meer is maar voor altijd bij mij.